30.05.2009

Lakers Denver'ı dövdü..



Kobe Bryant deyip yazıya başlamak istiyor insan.. Basketbol zekasını artık iyiden iyiye maximum seviyede kullanan, oyunu harika okuyan, tam anlamıyla bir hücum silahı olan bu adamı bu gece gene hayranlıkla izledik.. Serinin buralara gelmesinin en büyük nedeni O'ydu zaten Lakers açısından. Herkesin uyuduğu yerde o takımı uyandırıp buralara getirmişti ve noktayıda o koydu.

Pau Gasol,Ariza ve Odom'un son dönemlerde yükselen grafiği serinin en son maçındada da artarak devam edince, takımın ana parçaları hiç çalışmayınca Denver tarafında yenilgi kaçınılmaz oldu.

Denver cephesini biraz daha derinden irdelersek, Carmelo'nun yine en kritik maçlarda döküldüğünü söyleyebiliriz. Mr Big Shot adına yakışmayacak şekilde hatalar yaparken, top kayıplarında tavan yaptı. Denver adına tek artı Jr.Smith'in çabaları ise maçı ancak belli bir noktaya getirdi, sonrasında yapılmayan savunma ise işin uzamadan bitmesine önayak oldu.

Lakers hücumu play-off un sonlarında doğru iyiden iyiye ritm bulurken, kendi kimliğini gösteren takım taraftarlarında şüphesiz çok iyi bir mesaj gönderdi.

Son söz olarak : 24 numaralı adam bu sene ve ilk defa kendi liderliğinde bir şampiyonluğu çok istiyor,bu her halinden belli.. 20 de 12 ile 35 sayı-10 asist-6 ribaunt

119-92 Lakers : 4 - Denver : 2

Hiç yorum yok: