13.05.2009

Hatırladılar..



Başlık daha çok Lakers'la ilgili ama Boston içinde kullanılabilir.Geçen senenin iki finalitsi olan takımlar bunlar.Boston hırsın,azimin,defansın adı KG'yi kaybetmiş olsada ligin son bölümü - özellikle Cavs maçı - ve play-offlarda adına yakışmayacak derecede kötü oyunlar çıkardı.Lakers ise ligin tartışmasız en derin kadrolarından birine ve ligin tartışmasız en iyi oyuncularından birine sahipken,ciddiyet,maçın başından sonuna kadar aynı düzeyde kalabilme sorunlarını aşamadı.

Bugün ise iki takımda 2-2 girilen serilerde kazanıp,bizde buradayız dedi.Diğer taraftan 8-0 lık serisiyle gelen Cavs varken,Boston ve Lakers'ın bu mesajları bol bol vermesi gerektiğini düşünüyorum.

Lakers Yao'suz Houston'a adeta ezildiği 4. maçın acısını 40 sayı fark atarak çıkardı. 118-78.Box score verip canınızı sıkmıycam hiç,takım halinde herkes düzgün bir katkı vermiş,doğal olanıda bu zaten.Ayrıca uyuyan dev Bynum'da yaşam sinyalleri vermiş.14 sayı 6 ribaunt ile. Evet O'nun için çok iyi rakamlar değil fakat son günlerdeki performansına bakılınca,yaptığı istatistiğe sevineceğinize eminim..

Boston cephesinde ise 3-2'den hiç bir zaman seri vermeyen bir takım görüyoruz ve bugün seri 92-88 ile 3-2'ye geldi.
Maçın kahramanı yine son günlerin tanıdık ismi ; şişman bebek Glen Davis 22 sayı, 7 ribaund, 2 asist.. Cavs - Boston konferans finali olacak gibi gözüküyor.Garnett olmasada Cavs'e en ters gelecek takım yine Boston'dır. Orlando'nun % 50 ile üçlük atmasını beklemtense,Boston'un potansiyel takım oyununu tercih edeceğinize eminim,en azından ben öyle düşünüyorum.

Hiç yorum yok: